Khamis, 2 April 2015

[PALSU] Running Man Membuat Penggambaran di Malaysia

Hello!

Serius Running Man akan buat penggambaran kat Malaysia?? YES! betul ! Running Man akan datang ke Malaysia dan akan membuat penggambaran dekat SARAWAK! Yang pasti ketujuh-tujuh ahli Running Man hadir iaitu Kim Jong Kook, Song Jihyo, Kang Gary, Yoo Jae Suk, Ji Seok Jin, Ha Dong Hon (Haha) & Lee Kwang Soo. 
 
 Bukti Running Man akan datang ke MalaysiaSebenarnya kesemua ahli Running Man datang ke Malaysia untuk menghadiri Festival Filem Antarabangsa Asia (AIFFA 2015) yang akan berlangsung di Kuching, Sarawak pada 9 sehingga 11 April depan sebagai tetamu khas. 


Dengar khabar penggambaraan Running Man kali ini akan di buat disekitar TASIK BAKUN, SARAWAK! antara sebabnya kerana keunikan tempat tersebut sendiri. Tarikh sesi penggambaraan tidak dikenalpasti TAPI yang pasti adalah sekitar tarikh sepanjang mereka menghadiri festival tersebut.Maklumat yang terbaru!!

Yup! ahli Running Man tak datang Malaysia pada AIFFA 2015 ni & berita mengenai pengambaraan Running Man di Sarawak pada bulan 4 ini juga adalah TIDAK BENAR! tetapi kemungkinan besar Running Man akan membuat pengambaraan juga di Malaysia yang tidak pastinya adalah "bila?". Jadi kita tunggu perkembangan yang seterusnya...

Sambil tu jom tengok gambar Running Man.. Ihsan daripada Google..

 Lambang Running Man 

p/s : Harap semua peminat Malaysia tak ada yang patah hati...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan